Voimistelu sopii kaikille!

”You don’t  have to be great to start, but you have to start to be great.” -Zig Zagler

IMG_7659

Viikkoina 35-36 vietetään voimisteluviikkoa. Sain kutsun bloggaajille suunnattuun voimistelu tapahtumaan, jonka tarkoituksena on päästä tutustumaan voimisteluun ja sen monipuolisuuteen. Tapahtuma järjestettiin Helsingissä Taitoliikuntakeskuksella.

Taitoliikuntakeskus on paikka, joka tarjoaa mahdollisuuden päästä liikkumaan ympäri vuoden. Siellä kaikenikäiset pääsevät treenaamaan hieman uudella tavalla. Keskuksella on mahdollista myös järjestää syntymäpäiviä ja muita tapahtumia, voit tutustua lisää heidän nettisivuillaan : www.taitoliikuntakeskus.fi .

Lisää youtube videoita voimisteluun liittyen pääset laittamalla hakukenttään: voimisteluliitto.

Mitä on voimistelu?

Itse olen halunnut kokeilla voimistelua ja minulla oli siitä mielikuva, että vain hypitään esteiden yli ja tehdään temppuja. MUTTA tämän päivän jälkeen mieleni kirkaistui tässäkin asiassa. Voimisteluhan on todella monipuolista kehon hallintaa. Mahdollisuuksia on monia: akrobatiavoimistelua, joukkuevoimistelua, kilpa-aerobickiä, telinevoimistelua, rytmistä voimistelua, trampoliinivoimistelua, tanssillista voimistelua ja paljon muuta!

Pääsimme ihastelemaan hallitsevan Suomen mestarin: Maija Leinosen permantoesitystä. Hän harjoittelee 9 kertaa viikossa ja sen kyllä huomaa! Voimistelua pääset seuraamaan instagramissa, snapchatissä, facebookissa ja twitterissä nimellä @voimistelu .

P8270245

Ennen harjoituksia tankkasimme välipalaa, jotka meille tarjosi Evoke sekä Sun Smoothie Bar. Evokella on herkullisia proteiinipatukoita ja mehuja, jotka ovat maidottomia, gluteiinittomia ja lisäaineettomia. Sun Smoothie Barin tuotteissa säilyy vitamiinit, entsyymit ja mineraalit, eikä sisällä lisäaineita, sokeria tai säilöntäaineita. Nams!

P8270311

Aloitimme harjoitukset lämmittelyllä ja siirryimme kokeilemaan tanssillista voimistelua, mistä itse nautin todella paljon. Rakastan tanssimista ja tässä lajissa täytyy todella hallita omaa kehoaan. Yhdessä hetkessä kehon täytyy olla todella rento ja toisessa jokaisen lihaksen tarvitsee jännittyä, samalla kasvon ilmeet huomioiden. Teimme pienen koreografian ja tanssimme sitä yhdessä musiikin tahtiin. IHANAA!

IMG_7608

Tämän jälkeen siirryimme kokeilemaan aikuisten akrobatiaa sekä trampoliinivoimistelua. Yllätyksekseni onnistuin seisomaan käsilläni ja tekemään muita temppuja pienellä avustuksella. Itse tykkäsin paljon trampoliinilla pomppimisesta, jossa pääsi tekemään voltteja Pedron avustuksella!(Tästä video instagram tililläni) Kuulostaa varmasti siltä, että olen ollut tuolla kuin pikku lapsi… taisin vähän ollakkin! Sisäinen apinani pääsi valloilleen ja hauskaa riitti!

P8270347

Suosittelen kyllä kaikkia kokeilemaan voimistelua, koska ikä ei ole este ja seuroista saa varmasti uusia ystäviä 🙂


!HUOM! Suomen voimisteluliiton sivuilta voit katsoa, missä lähin seurasi on: www.voimistelu.fi/fi/Seurat .

(Myös Jämsästä, Jämsänkoskelta sekä Tampereelta löytyy seuroja!)

IMG_7657

Mun päiviä pystyy seuraamaan tarkemmin instagramissa ja snapchatissa @kannistohenna

-Henna

Ilmianna asiaton kirjoitus

Kommentointi on suljettu