The bad news is time flies. The good news is you’re the pilot.

Moikka!

Otsikostani voi päätellä jo paljon. Aika vain menee todella hurjaa vauhtia, että välillä tuntuu vuorokaudesta loppuvan tunnit kesken. Juhannuksen jälkeen on tapahtunut taas vaikka ja mitä! Onneksi minulla alkoi eilen viikon miniloma, joten aion keskittyä enemmän kirjoittamiseen. On ihanaa saada myös urheilla ilman kiireitä.

MWNB6703

Juhannus meni rauhallisesti saunoen, uiden ja hyvän ruoan parissa. Instagram-tililläni postasinkin hauskan paritreenin rappusiin. Videon voi katsoa täältä. Tosin tämän voi toteuttaa esimerkiksi reppu selässä tai nilkkapainot jalassa 🙂

IMG_6116

Keskiviikkona 29.6 olimme vetämässä Kesätikis by Celsius treenejä Helsingin Hernesaaressa. En ollut aikaisemmin tiennyt paikasta, todella mahtavat puitteet, hyvät äänentoistot ja meri vieressä! Eihän parempaa paikkaa voi ulkotreeneihin olla? Lounasaikaan ihmiset tulevat syömään rannalle ja ostavat ruoat minikeittiöistä. Ruoka oli todella hyvää. Meidän tunnin mittainen treeni sisälsi: alkulämmittelyn, HIIT -treenin ja loppuverryttelyn. HIIT -treenin löydän Roosan blogista tästä. Hiki virtasi ja hauskaa oli! Kesätikis by Celsius -treenejä on koko kesän.

IMG_6345

Keli oli aivan mieletön! Treenin jälkeen oli ihana saada kylmät CELSIUS -juomat. Ne ovat sokerittomia, kalorittomia ja vitaminoituja, sekä todella hyviä! Kesäkuumalla tykkään itse nauttia Celsiusta kuuman kahvin sijaan.

IMG_6333

Myös Iltalehti oli tekemässä juttua meidän treeneistä ja annoimme nopean videohaastattelun. Tässä vielä linkki videoon: http://m.iltalehti.fi/iltvurheilu/201606290161632_v9.shtml Kuvassa meidän haastattelun tiimi: Anna, Eeva ja minä.

IMG_6272

Aurinkoa riitti ja kukaan ei ollut muistanut aurinkorasvaa.. Monet meistä huomasivat kotona omistavansa upeat rusketusraidat. Toinen olkapääni on vieläkin hellänä! Muistakaa käyttää aurinkorasvaa, ei ole terveellistä polttaa itseään auringossa. Se tapahtuu niin huomaamatta, kun Helsingissäkin tuuli puhaltaa.

IMG_6361

Treenin jälkeen osa porukasta jäi seurustelemaan ja nauttimaan kauniista päivästä rannalle. Tämä päivä oli mahtava, uusia kokemuksia ja tutustuttiin lisää tyttöjen kanssa. Meiltä tultiinkin jo kysymään, että ’mikäs joukkue te olette?’ Tämä tuntuukin siltä, että olemme tiimi! Meillä on todella hauskaa yhdessä ja toivon, ettei lokakuu tule liian äkkiä <3

IMG_6295

IMG_6293

Huomenna meillä on taas show -treenit Studio Dance Pitillä Kouvolossa. Herätys 4:45, mutta ei haittaa, koska on LOMA!

IMG_6284

Palataan!

– Henna

 

Ilmianna asiaton kirjoitus

Kommentointi on suljettu