PIECE OF ME – PALA MINUA

"Be yourself because an original is worth more than a copy."

Syntymäpäiväni kunniaksi ajattelin antaa teille lukijoilleni palan itseäni 🙂

img_8067

Horoskoopiltani olen vaaka ja se kuvaa minua aika hyvin. Järki ja tunteet kamppailevat monesti keskenään ja välillä päätösten tekeminen on vaikeaa.  Nautin ihmisten seurasta ja olen helposti lähestyttävä, siksi luonteelleni sopii hyvin sosiaalinen työympäristö. Koitan ajatella positiivisesti, nauttia elämästä ja mielestäni siinä täytyy olla huumoria! Luonteeltani olen menevä persoona ja paikallaan olo ei kuulu parhaimpiin puoliini, mutta välillä on kuitenkin hyvä yrittää pysähtyä.

Mikä elämässä on tärkeää ja mikä saa tuntemaan onnellisuutta?

Jep, sitä asiaa pitäisi välillä pysähtyä ajattelemaan. Arki on monesti kiireistä sähellystä, joka kuitenkin koostuu valinnoista. Itse teen 8 tunnin työpäiviä ja monesti matkoihin saa laskea noin pari tuntia (olen aina ajoissa työpaikalla, monesti 30 minuuttia.) Mutta se, miten loppupäivän käyttää, voi kaikki valita itse. Toki lapsiperheillä mennään monesti lasten ehdoilla. Itselläni ei ole lapsia, joten saan ajatella vielä aika itsekkäästi. Terveys on tärkeintä mitä voimme valinnoillamme vaalia. On hyvä löytää itselleen keino, miten irtaantua arjesta ja turhista ajatuksista. Tehdä jotain, mikä saa aikaan hyvän olon tunnetta.

img_1880

Minun vapaa-aikani…

Vapaa-aikani kuluu kotona, kuntosalilla ja ulkona, monesti ystävien kanssa. On tärkeää päästä purkamaan ajatuksia ystävälle, joka kuuntelee. Tuntuu myös hyvältä olla kuuntelija ystävälle. On myös rentouttavaa lähteä itsekseen lenkille hyvät musiikit korvilla. Kotona nautin hiljaisuudesta, kynttilöistä ja siisteydestä. Ruanlaitto on iso osa arkea, mutta pyrin tekemään ruokaa useammalle päivälle kerralla. Syön 3 tunnin välein, sopivia annoksia ja vältän sokereita sekä eineksiä. Ruoalla, sen määrällä ja syönnin aikavälillä voi vaikuttaa todella paljon oloon ja jaksamiseen. Vesipullo on aina matkassa, mutta hiilihapollisia juomia en tykkää juoda.

IMG_5785

Tässä on yksi kuva eväistäni. Ruan tarvitsee näyttää värikkäältä ja maistua hyvältä! Syön monipuolisesti kanaa, jauhelihaa, kalaa, kalkkunaa, välillä hirveä tai poroa..mutta useimmiten riisin kanssa. Salaattia ja vihanneksia aina lautaselle! Itse en ole mikään suuri parsakaalin syöjä, vaikka sitä kuvassa onkin.. välillä se on hyvää, mutta en syö sitä kyllästymiseen asti.

img_7558

Välillä on hauska tehdä jotain erilaista. Tämä ohje oli minun snapchatissa jokunen aika sitten, mutta laitan sen nyt tähänkin:

  • Puolita kesäkurpsitsat ja kaiva sisus pois –> laita jauhelihaan. Valele kesäkurpitsat sitruunaöljyllä.
  • Paista jauheliha. Itse lisäsin joukkoon sipulia, valkosipulia, jalopenoa ja mausteet.
  • Keitä riisi ja laita se kesäkurpitsaveneiden pohjalle –> seuraavaksi jauheliha.
  • Pilko päälle tomaattisiivuja ja seuraavaksi juustopaloja, lopuksi basilika.
  • Porkkanat kypsyy hyvin sivussa, voit laittaa vähän öljyä ja esim herbamare maustetta.
  • Uuniin 200C noin 30 min tai kunnes juustoon on tullut kaunis väri.
  • Koko setin voi syödä, nams!

Jatketaan…

Minulle 8 tunnin yöunet ovat tärkeä osa jaksamista, joten pyrin olemaan klo 22:00 sängyssä. Lepo on tärkeää palautumisen kannalta. Illalla television sijasta valitsen ennemmin hyvän kirjan.

img_4475 img_0983

Rakastan matkustamista. Suomessa tulee oltua paljon Lapissa ja muuten on lähiaikoina tullut matkusteltua Euroopassa. Tämä asia korjataan pian, uutta reissua odotellessa 😉  Viikonloppuisin on mukava nähdä sukulaisia ja ystäviä, käydä ulkona syömässä tai hengailla kotona rennoissa vaatteissa ja katsoa leffaa!

tdlg1080

Läheiset, heidän rakastaminen ja rakkauden antaminen on tietenkin parhaita asioita mitä ihminen voi tuntea. Koen, että itselläni on nyt enemmän ystäviä kuin koskaan ja olen siitä suunnattoman onnellinen. Pyrin pitämään paljon yhteyttä puhelimitse, jos välimatkaa tai kiireitä on paljon. Kiitos teille perhe ja ystävät, te teette minut onnelliseksi <3

Tee asioita, joista tulet onnelliseksi ja mitkä ovat sinulle tärkeitä. Itselläni seuraava haaste on aloittaa taas tanssitunnit ja/tai jooga. Olen kaivannut tanssia elämääni jo yli kaksi vuotta ja tässä ollaan.. en vieläkään ole ’kerennyt’!

img_7844


Enemmän pystyt seuraamaan mun arkea snapchatissä: kannistohenna


-Henna

Ilmianna asiaton kirjoitus

Kommentointi on suljettu