MOTIVAATIO – YES YOU CAN

-PUSH YOURSELF BECAUSE, NO ONE ELSE IS GOING TO DO IT FOR YOU-

0006

Kuva: Henri Toivonen

 

Puhuin siskoni kanssa puhelimessa alkuviikosta. Vaihdettiin kuulumiset ja kerroin taas kuinka olin juuri käynyt kuntosalilla. Hän kysyi kuinka jaksan aina mennä kuntosalille? Mikä minua motivoi? Tekeekö mielesi koskaan skipata salipäivä?

 IMG_6505

KYLLÄ, aina puhtia kuntosalille ei löydy. Monesti menen silti, koska tunnen itseni: oloni kohenee kun pääsen vauhtiin ja sen jälkeen on todellakin voittajafiilis. Minua motivoi kehitys, minkä itse kropassani huomaan tai tunnen. Kuntosalilla käyminen on minulle harrastus jota teen, koska se antaa minulle jotain. Ihan niinkuin tanssissa, oppiessasi uuden koreografian tai juoksussa, kun huomaat olevasi nopeampi. Kuntosalin tueksi urheilen monipuolisesti ulkona, sekä syön terveellisesti. Aamulenkit on parhaita, kun sinne vain aina jaksaisi nousta 🙂 On myös keksitty pieniä piristyskeinoja, jos akku on ihan loppu. Esimerkiksi FAST:lla on hyvänmakuisia wake up shotteja, jotta pääset lukemaan lisää tuotteesta, paina TÄSTÄ.

IMG_6416

Olen siis Jämsästä kotoisin ja siellä ollessani on mukava mennä treenaamaan Kuntokeskus Karboniin (www.karboni.fi). Ystävällinen henkilökunta ja hyvät laitteet takaavat hyvän treenin, loppu on itsestä kiinni! Jos aika käy tylsäksi, voi vaikka alkaa Juuson kanssa mittailemaan kummalla on isompi hauis. Tällä kertaa Juuso voitti.. 😀 Karbonia voi seurata facebookissa ja intagramissa @karbonioffical .

IMG_6388

Viime sunnuntaina meillä oli taas mahtavat show -treenit! Ihana Janni tuli myös meitä katsomaan, sekä seurasi sivusta onko koreon askeleet jo hallussa 🙂 Meillä on vielä todennäköisesti yhdet treenit ennen ensiesiintymistä. Jännittävää, but i like it!

IMG_6408

IMG_6411

IMG_6406

Ensi viikon torstaina meillä on kuvaukset Turussa, sekä jotain muuta, mutta mitä? Kerron siitä heti torstain jälkeen 😉

-Henna

Ilmianna asiaton kirjoitus

Kommentointi on suljettu