Miljoona Syke

Eilen meillä oli ensiesiintyminen Tuurissa, Miljoona Syke tapahtumassa. Esiintymiset olivat klo 12:00 & 15:00, keli oli hyvä ja ihmisiä oli paljon liikkeellä.

IMG_7147 IMG_7137

Ensimmäiseksi oli meidän tanssishow, jota varten olemme harjoitelleet ja käyneet Riksun koreo tunneilla Studio Dance Pitillä.

IMG_7129 IMG_7076

  Seuraavaksi oli leikkisä catwalk, jossa esittelimme sponsorituotteitamme: ZeroPoint, Tanstore, Yotuel, GoFitness, Fast ja Casall. Minulla ja  Isabellalla oli Zeropoint.

IMG_7163

 IMG_7111

Viimeiseksi oli fysiikkavertailu, sekä Jannin haastattelu.

IMG_7186

Olimme päivällä promoamassa Fastin, Celsiuksen ja Casallin tuotteita. Tarjolla oli paljon maistiaisia ja hyviä tarjouksia 🙂

IMG_7155

Voin kertoa, ettei edellisenä yönä paljoa nukuttu, kun jännitin ensimmäistä esiintymistä. Jännitys on kiehtova ja samaan aikaan myös ahdistava tunne. Pelko epäonnistumisesta kertoo kuinka tärkeä tämä kilpailu minulle on. Lopulta olo on kuitenkin mahtava kun huomaa, että tämä todella oli huonojen yöunien ja jännityksen arvoista. Kaikki meni  hyvin ja hauskaa riitti!

Seuraavaksi esiinnymme I Love Me-messuilla Helsingissä 21-23.10 viikonlopun ajan klo 12:00 ja sunnuntaina voittaja selviää. Aika on mennyt nopeasti… tämä kokemus on ollut tähän asti upea. Upean siitä tekee nämä ihmiset, haasteet ja kuinka paljon tämän kilpailun aikana on oppinut uutta myös itsestään.

-Henna

Ilmianna asiaton kirjoitus

Kommentointi on suljettu